Πολυκλινική Studio Fisio K

Πολυκλινική Studio Fisio KΗ Πολυκλινική Carpigiano Studio Fisio K είναι ένα Κέντρο σημείο αναφοράς, εξειδικευμένο στην Hilterapia®.

Το Κέντρο ειδικεύεται στη θεραπεία των μετατραυματικών και εκφυλιστικής φύσεως διαταραχών του κινητικού συστήματος. Το Studio Fisio K είναι ένα λειτουργικό και σύγχρονο Κέντρο που ασχολείται με την φυσιοκινησιοθεραπεία και την αποκατάσταση, επωφελούμενο της συμβουλευτικής υποστήριξης και της πείρας γιατρών και ειδικών.

Ακολουθεί η μαρτυρία του Cristiano Govoni, Φυσιοθεραπευτή και Οστεοπαθητικού, που παρακολούθησε πολλούς ασθενείς που θεραπεύτηκαν με επιτυχία μέσω της νέας θεραπευτικής μεθόδου.

Κ. Govoni, τι είναι η hilterapia?

Είναι μια θεραπεία λέιζερ επαναστατικής ευρεσιτεχνίας, που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία και έχει ήδη αναγνωριστεί από την FDA, τον αρμόδιο οργανισμό των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για ένα λέιζερ που εκπέμπει φως με μήκη κύματος στην περιοχή του υπέρυθρου και που διαφοροποιείται από τα συνήθη λέιζερ λόγω της ικανότητάς του να δρα σε βάθος, χωρίς να προκαλεί την παραμικρή θέρμανση της επιδερμίδας και της υποδερμίδας.

Το Fisio K αναγνωρίστηκε ως Κέντρο σημείο αναφοράς για την Hilterapia. Μια μεγάλη ικανοποίηση....

"Μια ικανοποίηση πραγματικά εξαιρετική. Επιλεχθήκαμε ως σημείο αναφοράς όχι μόνο σε επαρχιακό επίπεδο, αλλά για ολόκληρη τη Βόρεια Ιταλία. Πράγματι, εκτός από τις θεραπείες, η δουλειά μας απαιτεί συνεχή δραστηριότητα στον τομέα της έρευνας και της εκπαίδευσης. Το μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την hilterapia είναι ‘εξαρτημένο από τον χειριστή’, πράγμα που σημαίνει ότι ο τρόπος χρήσης του από τον χειριστή –ο οποίος θέτει σε εφαρμογή την εμπειρία και τις γνώσεις του– είναι θεμελιώδης για την επιτυχή έκβαση της θεραπείας. Εδώ και δύο χρόνια πιστεύουμε σε αυτή τη θεραπεία και τα αποτελέσματα που καρπωθήκαμε ήταν κάτι παραπάνω από θετικά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίσαμε την εμπιστοσύνη πολλών ασθενών που προέρχονταν και από άλλες περιοχές/νομούς. Σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, η Hilt δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στις παθήσεις των αρθρικών χόνδρων και στις εκφυλιστικές παθολογίες."

Πολυκλινική Studio Fisio K 

 

 

 

 

Studio Fisio K Sas
Indirizzo:  via Giovanni XXIII, 181
41012 Carpi  MO
telefono: +39 059 328332
www.studiofisiok.it


 
[ Πίσω ]

Οπτική ταυτότητα

Οπτική ταυτότητα

Επικοινωνιακή δράση

Επικοινωνιακή δράση

Hilterapia.gr

Hilterapia.gr

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Συντήρηση

Συντήρηση

 

Για περισσότερες πληροφορίες

* υποχρεωτικό πεδίο
 

Εστιάζοντας σε

Εστιάζοντας σε
Διεθνές Συνέδριο Hilterapia Αθήνα,10 Οκτωβρίου 2009 .

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ HELTERAPIA® ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Συνέχεια...

Flash player not installed or Javascript disables.