Αναπτυχθείτε επιλέγοντας να γίνετε ένα Εξειδικευμένο Κέντρο Hilterapia

Όσοι επιλέγουν να γίνουν ένα Εξειδικευμένο Κέντρο Hilterapia® έχουν πολλές δυνατότητες επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης, επειδή:


17 εκατομμύρια Ιταλών προτιμούν να απευθύνονται σε ένα εξειδικευμένο κέντρο

Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από το έγκυρο Ινστιτούτο Ερευνών Astra σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του ιταλικού πληθυσμού ηλικίας μεταξύ των 14 και των 79 ετών, 17 εκατομμύρια των ερωτηθέντων που υποφέρουν ή υπέφεραν στο παρελθόν από πόνους στους μύες, στους τένοντες, στα οστά και στις αρθρώσεις, εκτίμησαν θετικά τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε εξειδικευμένα κέντρα, επανδρωμένα με ειδικευμένους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές και εξοπλισμένα με προηγμένα και πιστοποιημένα μηχανήματα, προκειμένου να θεραπεύσουν τις επώδυνες παθήσεις, για ένα κόστος που κυμαίνεται μεταξύ 150 και 400 ευρώ για 5-10 εφαρμογές των 10-15 λεπτών.

Η Hilterapia® γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη στο ευρύ κοινό
Η περιέργεια και το ενδιαφέρον του κοινού, ειδικά του ιταλικού, για τη νέα θεραπευτική μέθοδο επιβεβαιώνεται από την εκθετική αύξηση (της τάξης του 450% μέσα σε διάρκεια 12 μηνών) των επισκέψεων στην ιστοσελίδα www.hilterapia.gr.
Χιλιάδες μεμονωμένοι επισκέπτες αναζήτησαν, μέσα από την ηλεκτρονική πύλη, πληροφορίες σχετικά με τη θεραπεία των παθήσεών τους με την Hilterapia®, έθεσαν ερωτήσεις στους ειδικούς και αναζήτησαν το πλησιέστερο Εξειδικευμένο Κέντρο. Η Hilterapia® είναι, εξάλλου, αντικείμενο συζητήσεων σε πολυάριθμα φόρουμ στο διαδίκτυο. Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της επικοινωνιακής δραστηριότητας που διεξάγεται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Όλο και περισσότερα κέντρα γίνονται Εξειδικευμένα Κέντρα Hilterapia®
Από την έναρξη λειτουργίας των πρώτων Εξειδικευμένων Κέντρων Hilterapia® είναι πάνω από 150 σε ολόκληρη την Ιταλία τα κέντρα φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης, δημόσια και ιδιωτικά, που επέλεξαν να ξεχωρίσουν επαγγελματικά, αναγνωρίζοντας στην Hilterapia® μια μοναδική θεραπευτική μέθοδο. Ο αριθμός των Κέντρων αυξάνεται συνεχώς σε όλη την Ιταλία και η επιτυχία της Hilterapia® αρχίζει να εξαπλώνεται και σε διεθνές επίπεδο, γεγονός που διαπιστώνεται μέσα από την παρουσία των πρώτων 100 Εξειδικευμένων Κέντρων.

 

Ερευνών Astra

[+] zoom

Οπτική ταυτότητα

Οπτική ταυτότητα

Επικοινωνιακή δράση

Επικοινωνιακή δράση

Hilterapia.gr

Hilterapia.gr

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Συντήρηση

Συντήρηση

 

Εστιάζοντας σε

Εστιάζοντας σε
Διεθνές Συνέδριο Hilterapia Αθήνα,10 Οκτωβρίου 2009 .

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ HELTERAPIA® ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Συνέχεια...

Flash player not installed or Javascript disables.