Η εταιρία: ASA srl,  ΚΑΠΑ Solution
Αρχική σελίδα - Η εταιρία
ASA srl , ενέργεια στο μάξιμουμ

Από το 1983 η
ASA αποτελεί σημείο αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά την έρευνα, το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή ιατρικών μηχανημάτων για την Hilterapia®, τη Θεραπεία Λέιζερ MLS και τη Μαγνητοθεραπεία.
Κάθε εταιρική ενέργεια προσανατολίζεται στην παροχή των απαραίτητων υποστηρικτικών μέσων σε γιατρούς και ειδικούς, προκειμένου να θεραπεύουν με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο επώδυνες παθολογίες της FKT, της ορθοπεδικής, της τραυματολογίας, της ρευματολογίας, της δερματολογίας, της αθλητιατρικής και της ιατρικής αποκατάστασης.
Τεχνολογική καινοτομία, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που διακρίνουν τα προϊόντα ASA, τα οποία υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμασίες και περιοδικούς ελέγχους ποιότητας, ενώ διανέμονται και χρησιμοποιούνται καθημερινά στα καλύτερα ιατρικά κέντρα σε πάνω από 50 χώρες ανά τον κόσμο.
Το 2003 η El.En. Group spa, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές παγκοσμίως στον τομέα της παραγωγής πηγών και συστημάτων λέιζερ για την ιατρική και τη βιομηχανία, υπογράφει μια σημαντική βιομηχανική συμφωνία με την ASA, αναγνωρίζοντάς της τον ηγετικό ρόλο στη γνώση και την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών στο χώρο του “pain management” (“διαχείριση του πόνου”).
Το 2007 ιδρύεται το ASAcampus, το επιστημονικό τμήμα της ASA που λειτουργεί στο εργαστήριο Φυσιοπαθολογίας του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, όπου διεξάγονται οι έρευνες σε κυτταρικό επίπεδο και συντονίζονται οι κλινικές μελέτες που πραγματοποιούνται από το διεθνές δίκτυο ερευνητών.
Η ASA είναι κάτοχος σημαντικών πιστοποιήσεων ποιότητας και προϊόντος, για την ακρίβεια έχει λάβει την πιστοποίηση FDΑ των Ηνωμένων Πολιτειών, την κινεζική SDFA και την κορεατική KDFA.

 
ΚΑΠΑ Solution

Η εταιρεία ΚΑΠΑ Solution ιδρύθηκε στις αρχές του 2004. Αν και φαντάζει νέα στο χώρο της αποκατάστασης οι ιδρυτές της αθροίζουν 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Βασικοί τομείς της δραστηριότητας της είναι η εμπορία και εισαγωγή μηχανημάτων φυσικοθεραπείας - γυμναστικής – ορθοπεδικών ειδών –και άλλων ειδών συναφών με το χώρο της αποκατάστασης.
Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη Νίκαια στην οδό Περιστάσεως 19 και διαθέτει χώρους έκθεσης , Service και αποθηκών άνω των 800m2 .

Tο δυναμικό της εταιρείας μας αποτελείται από προσωπικό όπως Φυσικοθεραπευτές, Γυμναστές, Ηλεκτρονικούς κλπ., οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στο εξωτερικό.
   
Η επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και η εμπειρία των ιδρυτών συνθέτουν ένα σύνολο το οποίο έσπασε το κατεστημένο της Ελληνικής αγοράς τόσων χρόνων.

ΚΑΠΑ Solution

Περιστάσεως 19, Νίκαια,
τ.κ. 18450, Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4256499/+30 210 4256699
Fax. + 30 210 4253876
Εmail:
 
 
 

UNI EN ISO 9001:2000 Certificate

[+] zoom

EC Certificate

[+] zoom

Clearance FDA HILT Family

[+] zoom

EN ISO 13485:2003 Certificate

[+] zoom

Clearance FDA MLS Family

[+] zoom

Clearance SFDA Magnetotherapy

[+] zoom

Clearance KFDA HIRO 3.0

ΚΑΠΑ Solution EN ISO 9001:2000 Certificate

[+] zoom

Οπτική ταυτότητα

Οπτική ταυτότητα

Επικοινωνιακή δράση

Επικοινωνιακή δράση

Hilterapia.gr

Hilterapia.gr

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Συντήρηση

Συντήρηση

 

Για περισσότερες πληροφορίες

* υποχρεωτικό πεδίο
 

Εστιάζοντας σε

Εστιάζοντας σε
Διεθνές Συνέδριο Hilterapia Αθήνα,10 Οκτωβρίου 2009 .

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ HELTERAPIA® ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Συνέχεια...

Flash player not installed or Javascript disables.