Κέντρο Φυσιοθεραπείας Βαλεντίνα Νικολάου
Αρχική σελίδα - Επιτυχημένες Περιπτώσεις - Κέντρο Φυσιοθεραπείας Βαλεντίνα Νικολάου

Κέντρο Φυσιοθεραπείας Βαλεντίνα ΝικολάουΣτόχος μας είναι να προσφέρουμε στον ασθενή τα καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα. ΓιΆ αυτό το λόγο στο κέντρο μας εφαρμόζουμε όλες τις μεθόδους τελευταίας γενιάς. Θεραπεύουμε εξαρθρώσεις, τραύματα, δευτεροπαθή λεμφοιδήματα, νευρολογικές αναπηρίες, οξείς και χρόνιους πόνους.
Η Hilterapia® μάς δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και είναι η ιδανική λύση για τη θεραπεία του χρόνιου και οξέος πόνου.

 

Πότε αγοράσατε το μηχάνημα HIRO 3.0;
Πριν από ένα χρόνο περίπου.

Πότε ακούσατε να μιλούν για πρώτη φορά για την Hilterapia;
Πριν 2 χρόνια συμμετείχα σε μια παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από την Phadisco (αντιπρόσωπος της ASA στην Κύπρο) και από τον κ. Zaghetto πάνω στην Hilterapia, τη θεραπεία MLS και τη μαγνητοθεραπεία. Τώρα παρέχω και τις τρεις αυτές θεραπείες στην κλινική μου.

Λάβατε εκπαίδευση από την ASA;
Ναι, πήγα στην Ιταλία στις αρχές αυτής της χρονιάς για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Μετά το σεμινάριο κατείχα πλήρη γνώση, ώστε να είμαι σε θέση να εφαρμόζω τη θεραπεία με το σωστό τρόπο και να προσφέρω τα καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Hilterapia σε σύγκριση με άλλες μεθόδους;
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου στην ASA μου δόθηκε η απάντηση: η Hilterapia δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Είναι γεγονός!

Ποιες παθήσεις θεραπεύετε συνήθως;
Καλούμαστε να θεραπεύσουμε διάφορες παθολογίες, επώδυνες παθήσεις, ακόμα και χρόνιες. Λεμφοίδημα μετά από μαστεκτομή.

Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη εφαρμογή. Περιγράψτε μου την εμπειρία σας.
Ως θεραπευτές που κουράρουμε ασθενείς με δευτεροπαθές λεμφοίδημα μετά από μαστεκτομή, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προλαμβάνουμε το λεμφοίδημα. Το λέιζερ διεγείρει την ανάπλαση των λεμφικών αγγείων, αυξάνει τη διάμετρο των λεμφικών οργάνων και τη συσταλτικότητά τους. Αυτές οι μεταβολές διευκολύνουν την αποβολή των συγκεντρωμένων πρωτεϊνών, την απομάκρυνση του υγρού και την ενίσχυση της δράσης του συστήματος των μονοπύρηνων φαγοκυττάρων. Η θεραπεία λέιζερ δεν επέφερε άμεσα αποτελέσματα ενάντια στα συμπτώματα, αλλά 2 ή 3 μήνες αργότερα, οι γυναίκες που είχαν υποβληθεί σε δύο κύκλους θεραπείας λέιζερ είχαν πιο ευνοϊκή προδιάθεση απέναντι στη βελτίωση και το οίδημα υποχώρησε κατά 31%.

Μπορείτε λοιπόν να πείτε ότι είστε απολύτως ικανοποιημένη από την Hilterapia;
Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι ασθενείς και οι γιατροί. Αφού προηγηθεί η διάγνωση των γιατρών, οι ασθενείς έρχονται σε εμάς για να εξασφαλίσουν αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι γιατροί είναι πολύ ευχαριστημένοι όταν μαθαίνουν από τους ασθενείς ότι τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν με την Hilterapia είναι αποτελέσματα γρήγορα.
Προσωπικά είμαι τόσο ικανοποιημένη που ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα καινούριο κέντρο στην Πάφο, όπου θα εγκαταστήσω ένα ακόμη HIRO 3.0.

 

Κέντρο Φυσιοθεραπείας Βαλεντίνα Νικολάου
Οδός Μακεδονίας 4001 – Λεμεσός (Κύπρος)

[ Πίσω ]

Οπτική ταυτότητα

Οπτική ταυτότητα

Επικοινωνιακή δράση

Επικοινωνιακή δράση

Hilterapia.gr

Hilterapia.gr

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Συντήρηση

Συντήρηση

 

Για περισσότερες πληροφορίες

* υποχρεωτικό πεδίο
 

Εστιάζοντας σε

Εστιάζοντας σε
Διεθνές Συνέδριο Hilterapia Αθήνα,10 Οκτωβρίου 2009 .

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ HELTERAPIA® ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Συνέχεια...

Flash player not installed or Javascript disables.