Επιτυχημένες Περιπτώσεις
Αρχική σελίδα - Επιτυχημένες Περιπτώσεις
Τα κέντρα σε πρώτο πλάνο: επιτυχημένες περιπτώσεις
 
Aπό την έναρξη λειτουργίας των πρώτων Εξειδικευμένων Κέντρων Hilterapia® είναι πάνω από 180 σε ολόκληρη την Ιταλία τα κέντρα φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης, δημόσια και ιδιωτικά, που επέλεξαν να ξεχωρίσουν επαγγελματικά, αναγνωρίζοντας στην Hilterapia® μια μοναδική θεραπευτική μέθοδο. Ο αριθμός των Κέντρων αυξάνεται συνεχώς σε όλη την Ιταλία και η επιτυχία της Hilterapia® αρχίζει να εξαπλώνεται και σε διεθνές επίπεδο, γεγονός που διαπιστώνεται μέσα από την παρουσία των πρώτων 100 Εξειδικευμένων Κέντρων.

Τα άριστα αποτελέσματα που εξασφαλίστηκαν και η ικανοποίηση που εκφράστηκε από τους ασθενείς χάρη στην αποτελεσματικότητα της Hilterapia® μετατρέπονται σε ενθουσιασμό για τους επαγγελματίες που επέλεξαν να ταυτοποιηθούν ως Εξειδικευμένα Κέντρα Hilterapia® στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Ακολουθούν ορισμένες μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν την επιτυχία τους:
 
 

Κέντρο Φυσιοθεραπείας Βαλεντίνα Νικολάου

Κέντρο Φυσιοθεραπείας Βαλεντίνα ΝικολάουΣτόχος μας είναι να προσφέρουμε στον ασθενή τα καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα. ΓιΆ αυτό το λόγο στο κέντρο μας εφαρμόζουμε όλες τις μεθόδους τελευταίας γενιάς. Θεραπεύουμε εξαρθρώσεις, τραύματα, δευτεροπαθή λεμφοιδήματα, νευρολογικές αναπηρίες, οξείς και χρόνιους πόνους.
Η Hilterapia® μάς δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και είναι η ιδανική λύση για τη θεραπεία του χρόνιου και οξέος πόνου.

Συνέχεια...

Clinica Aleve (Dr. Gleiser)

Clinica Aleve (Dr. Gleiser)Το Aleve είναι ένα Ιατρικό Κέντρο που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει αποτελεσματικές και σίγουρες θεραπείες για την αντιμετώπιση των παθήσεων στο χώρο της ορθοπεδικής και της αποκατάστασης, αποφεύγοντας τη χειρουργική επέμβαση.

Η κλινική άνοιξε πριν τρία χρόνια στην Μπογκοτά από τον Δρ. Jacopo Gleiser και είναι εξοπλισμένη με τα καλύτερα τεχνολογικά μέσα που προέρχονται από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συνέχεια...

Πολυκλινική Studio Fisio K

Πολυκλινική Studio Fisio KΗ Πολυκλινική Carpigiano Studio Fisio K είναι ένα Κέντρο σημείο αναφοράς, εξειδικευμένο στην Hilterapia®.

Το Κέντρο ειδικεύεται στη θεραπεία των μετατραυματικών και εκφυλιστικής φύσεως διαταραχών του κινητικού συστήματος. Το Studio Fisio K είναι ένα λειτουργικό και σύγχρονο Κέντρο που ασχολείται με την φυσιοκινησιοθεραπεία και την αποκατάσταση, επωφελούμενο της συμβουλευτικής υποστήριξης και της πείρας γιατρών και ειδικών.

Ακολουθεί η μαρτυρία του Cristiano Govoni, Φυσιοθεραπευτή και Οστεοπαθητικού, που παρακολούθησε πολλούς ασθενείς που θεραπεύτηκαν με επιτυχία μέσω της νέας θεραπευτικής μεθόδου.

Συνέχεια...

CE.FI.SA Centro Fisiokinesiterapico Salernitano Srl (Κέντρο Φυσιοκινησιοθεραπείας του Σαλέρνο)

CE.FI.SA Centro Fisiokinesiterapico Salernitano Srl (Κέντρο Φυσιοκινησιοθεραπείας του Σαλέρνο)Το Κέντρο Φυσιοκινησιοθεραπείας του Σαλέρνο (CE.FI.SA.), εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αποκατάστασης, καμαρώνει για τη συνολική επιφάνειά του άνω των 700 τ.μ., που απαρτίζεται από τον χώρο υποδοχής, τα ιατρεία, τις αίθουσες θεραπείας, τα αποδυτήρια, τα γυμναστήρια, έναν ειδικό χώρο για την εκτίμηση, τη διάγνωση και την ταχεία αποκατάσταση των αθλητών και έναν ειδικό χώρο για τα ομαδικά προγράμματα διορθωτικής γυμναστικής για τη στάση του σώματος.

Συνέχεια...

Hilterapia στο Κέντρο Salus Srl

Hilterapia στο Κέντρο Salus SrlΤο Κέντρο Salus srl εξειδικευμένο στην hilterapia®, είναι ένας χώρος υπεροχής για τη θεραπεία των επώδυνων παθήσεων των αρθρώσεων, των μυών, των τενόντων και επωφελείται της πιο προηγμένης τεχνολογίας λέιζερ.

Το Κέντρο Salus Srl από το 2000 είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο ποιότητας UNI EN ISO 9001-2000, που απονεμήθηκε από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Cermet της Bologna.

Συνέχεια...

Οπτική ταυτότητα

Οπτική ταυτότητα

Επικοινωνιακή δράση

Επικοινωνιακή δράση

Hilterapia.gr

Hilterapia.gr

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση

Συντήρηση

Συντήρηση

 

Για περισσότερες πληροφορίες

* υποχρεωτικό πεδίο
 

Εστιάζοντας σε

Εστιάζοντας σε
Διεθνές Συνέδριο Hilterapia Αθήνα,10 Οκτωβρίου 2009 .

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ HELTERAPIA® ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Συνέχεια...

Flash player not installed or Javascript disables.